EN

MICHIEL TEEUW


status
@michielteeuw
@quentinzero

+31) 6 2555 0943
michieltw.99@gmail.com
Over

Over mijn praktijk

Mijn praktijk bestaat uit verschillende delen die overlappen en op elkaar reageren. Klik voor meer informatie:

Mijn kunstpraktijk bestaat uit een groeiende verzameling van beeld, tekst en handeling. Ik wil een tastbare, kritische en directe betrokkenheid bevorderen met de system om ons heen. Hoe verhoud jij je tot de sociale, politieke en fysieke systemen die je tegenkomt op dagelijkse basis? Ik voel me gestimuleerd door complexe en veelzijdige onderwerpen.

Mijn ontwerpwerk bestaat voornamelijk uit geprinte en online publicaties. Ik vind het geweldig om met onderzoekers, kunstenaars en andere mensen te werken die veel inhoud, materiaal en ideeën hebben. Het is voor mij een grote uitdaging om een grote stapel informatie te nemen, en deze duidelijk te communiceren tot de lezer.

Ik vind het erg fijn om mensen samen te brengen. Eerder heb ik kunstfestivals, nachtclubs, leesclubs en performance-avonden georganiseerd. Het initiëren van gedeelde ruimtes voor de uitwisseling van ideeën is een erg belangrijke stap in mijn proces.

Ik schrijf over kunst door in interviews, correspondenties en essays die op de rand van fictie balanceren. Ik heb geschreven voor Kunstpunt, Jegens & Tevens, Dagblad van het Noorden en Academie Minerva.